Pentru salata de iarna cu legume se toaca marunt toate legumele, morcovul se da pe razatoarea mare. Se pun toate intr-o oala la foc mic cu 1 lingura de sare.
Pentru salata de iarna cu legume se toaca marunt toate legumele, morcovul se da pe razatoarea mare(se mai pot rade si 2-3 teline).Se pun toate intr-o oala la foc mic cu 1 lingura de sare, o ceasca mare de ulei si una de otet, si se lasa sa fiarba in zeama lor 1/2 ora.
Separat se face o maioneza din 1 si 1/2 borcan de mustar si 1/2l ulei.
Dupa ce s-a fiert, zarzavatul se lasa sa se racoreasca putin si se amesteca cald(nu fierbinte) cu maioneza de mustar, se pune in borcane si se sigileaza.
Salata de iarna cu legume se serveste ca aperitiv
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiInițial, am vrut să gătesc faimoasele chiftele în pâine a la Gaby_D, dar mi-am dat seama că am prea puțin...
Colac cu carne si branzaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii