Zacusca cu vinete si morcov este o varianta speciala, ce merita incercata! Pentru aceasta se spala toate legumele si se curata, morcovii se fierb de jumatate.
Zacusca cu vinete si morcov este o varianta speciala, ce merita incercata! Pentru aceasta se spala toate legumele si se curata, morcovii se fierb de jumatate in apa cu sare apoi se toaca in robot sau masina de tocat, vinetele se coc si se lasa la scurs apoi se toaca.
Intr-o oala se pune 500 ml ulei si ceapa tocata, in alta restul de ulei si gogosarii si se lasa sa se caleasca. Se rastoarna apoi o compozitie peste cealalta, se adauga bulionul, morcovii si vinetele si se lasa sa fiarba 2 ore la foc mic. Zacusca se condimenteaza dupa gust, se pun foi de dafin apoi se toarna in borcane spalate si uscate. Se fierb in duns a doua zi si se pun in paturi apoi se depoziteaza in camara.
Zacusca cu vinete si morcov se serveste cu paine simpla sau prajita
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii