Zacusca de bureti este un preparat gustos. Buretii se fierb timp de 3 ore, cu 2 linguri de sare.
Zacusca de bureti este foarte buna. Buretii se fierb timp de 3 ore, cu 2 linguri de sare, adaugand mereu apa calda, sa nu se prinda, apoi se lasa sa se raceasca, se dau prin masina de carne, gogosarii se coc si se dau prin masina. Ceapa se inmoaie cu putin ulei, apoi se da prin masina, se amesteca toate si se fierbe compozitia timp de 1,5 - 2 ore, mestecand mereu. La sfarsit, se toarna in borcane, se leaga cu celofan si se sterilizeaza timp de 30 de minute.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii