Zacusca de gogosari si popinci

Zacusca de gogosari si popinci este foarte buna. Aveti nevoie de 5 kg gogosari curatati si dati prin masina.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 kg gogosari curatati si dati prin masina
  • 3 kg ceapa calita in ulei si data prin masina
  • 2 kg. de morcovi fierti si apoi tocati
  • 3 kg popinci fierte si apoi tocate
  • 1 l de suc de rosii
  • 3 linguri de pasta de tomate
  • 1
  • 5 l de ulei
  • 2 linguri de zahar
  • sare
  • piper dupa gust
  • 3 foi de dafin si
  • cateva boabe de enibahar.

Mod de preparare

Pentru zacusca de gogosari si popinci se pun toate la fiert si amestecam ca sa nu se prinda, apoi o fierbem pana se ridica uleiul deasupra. Fierbinte o punem in borcane, pe care le legam, apoi le punem la sterilizat si, de la primul clocot, le lasam sa fiarba timp de patruzeci de minute. Acoperim cu paturi pana se raceste, apoi le ducem la beci.


Zacusca de gogosari si popinci se serveste pe paine.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori