Pentru zacusca de peste aveti nevoie de 6 kg peste (crap curatat si viscerat). Este foarte buna.
Pentru zacusca de peste (Crap) se pun la fiert 1 l de apa, 300 ml de otet, 500 ml de ulei, doua linguri de zahar, sarea si mirodeniile. Dupa primul clocot se pune pestele si se lasa la foc domol sa fiarba timp de trei pana la patru ore, pana scade apa. Dupa ce s-a racit, se da prin masina de tocat si tot prin masina se toaca si morcovul, ceapa si ardeii, apoi se pun la fiert cu restul de ulei, dupa care se fierbe pana se ridica uleiul deasupra. Se da gust de sare si fierbinte se pune in borcane care se sterilizeaza timp de 30 de minute in prima zi si 30 de minute a doua zi.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii