Zacusca de popinci (ciuperci) se pune fierbinte in borcan, apoi sterilizam timp de 30 de minute, dupa care le acoperim cu paturi si le lasam pana a doua zi.
Pentru zacusca de popinci (ciuperci) gogosarii ii curatam si ii dam prin masina, ceapa calita o dam prin masina, fierbem morcovul si il tocam prin masina, popincile le fierbem si le tocam.Se pun toate la un loc sa fiarba pe plita, la foc domol, amestecam ca sa nu se prinda, pana se ridica uleiul deasupra. Fierbinte, le punem in borcane, apoi sterilizam timp de 30 de minute, dupa care le acoperim cu paturi si le lasam pana a doua zi.
Zacusca de popinci se serveste pe paine.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Cat de gustosi sunt carnatii facuti in casa! Hai sa vezi cum se fac!
Carnati de porc cu cartofi taranestiCatina este una dintre cele mai bogate surse de vitamina C, cu un continut de 10 ori mai mare decat portocalele. Consumati...
Suc antiraceala prin presare la rece la KuvingsSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de brad
Comentarii