Zacusca de popinci (ciuperci) se pune fierbinte in borcan, apoi sterilizam timp de 30 de minute, dupa care le acoperim cu paturi si le lasam pana a doua zi.
Pentru zacusca de popinci (ciuperci) gogosarii ii curatam si ii dam prin masina, ceapa calita o dam prin masina, fierbem morcovul si il tocam prin masina, popincile le fierbem si le tocam.Se pun toate la un loc sa fiarba pe plita, la foc domol, amestecam ca sa nu se prinda, pana se ridica uleiul deasupra. Fierbinte, le punem in borcane, apoi sterilizam timp de 30 de minute, dupa care le acoperim cu paturi si le lasam pana a doua zi.
Zacusca de popinci se serveste pe paine.
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiCuloare,simplitate si gust!
Sufleu de branza cu brocoliRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorChiftelutele marinate sunt preferatele tuturor. Pana si cei mici le adora si mai au un plus: nu se fac deloc greu!
Chiftelute marinateIdeal de facut si o mancare delicioasa.
Sufleu de dovlecel cu legumeDe cate ori am zmeura proaspata, pe langa faptul ca o mananc asa simpla, imi place sa pregatesc si un desert cu ea, pentru ca...
Desert prajitura cu zmeura, crema de vanilie si biscuiti
Comentarii