Fasolea se pune in apa cu o seara inainte. Se prajesc pe o plita vinetele si gogosarii. Se curata ceapa si morcovii, ceapa se lasa 1 ora in apa iar mo
Fasolea se pune in apa cu o seara inainte. Se prajesc pe o plita vinetele si gogosarii. Se curata ceapa si morcovii, ceapa se lasa 1 ora in apa iar morcovii se razalesc. Fasolea se pune la fiert. Se dau prin masina de tocat gogosarii, vinetele si ceapa curatate.
In ceaun se pun 500 ml ulei si se caleste ceapa si morcovii. Se adauga gogosarii, vinetele si se fierb, se pune restul de ulei, sare, piper. Se amesteca toate, se adauga bulionul dupa gust, fasolea si foile de dafin. Se fierbe pana se ridica uleiul la suprafata.
Se spala borcanele si capacele si se pun in cuptor pana se usuca. Se umple cu zacusca, se incalzeste cuptorul si se pun borcanele fara capac. Se lasa pana se face crusta pe deasupra. Se inchid si se tin la loc racoros.
Alte retete culinare
Zacusca de ciuperci
Ciuperci umplute
Ciulama de ciuperci
Perele imbracate in aluat de foietaj sunt cu siguranta un desert elegant si fin. Pe cat de aspectuoase sunt, pe atat sunt de...
Pere imbracate in aluatAceste chiftele din carne și legume sunt perfecte pentru a fi servite ca fel principal alături de o salată proaspătă sau...
Chiftele din carne si legume, la cuptorPentru ca supa s-a dorit de post, nu am folosit stok/supa de carne, a fost o fiertura de legume asezonata la final cu ulei de...
Supa crema de spanac cu leurdaO supa de primavara, energizanta, o mancare usoara!
Supa de aripioare cu radacinoase si mazare verdeEste un desert pe care îl pregătesc des şi de care nu mă plictisesc. Se serveşte cald, pudrat cu zahăr.
Budinca de paste cu branzaChia este plina de vitamine si minerale, ajuta la reglarea greutatii, la controlarea poftei de dulce si lupta impotriva...
Budinca de chia cu fructeEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Mancare de post - Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPregatim perele.
Pere in aluat umplute cu crema de nuci
Comentarii