Se coc vinetele si gogosarii. Se curata si se toaca impreuna. Se oparesc rosiile, se curata de pielite si se taie in sferturi. Se pun vinetele, gogosa
Se coc vinetele si gogosarii. Se curata si se toaca impreuna.
Se oparesc rosiile, se curata de pielite si se taie in sferturi. Se pun vinetele, gogosarii si rosiile intr-o cratita cu uleiul, in care s-a rumenit ceapa (dupa gust).
Se pune zaharul, se potriveste de sare si se lasa sa fiarba la foc mic, pana mai scade zeama, observand sa nu se prinda de fund.
Se poate pastra pe iarna ca si zacusca de ardei.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete:
Zacusca cu ciuperci
Muschi de vita cu ciuperci
Salata de vinete cu maioneza
Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta
Dovlecei si vinete paneIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Comentarii