Se face un aluat bine lucrat dintr-un ou, apa, cat se ia cu o jumatate de coaja de ou, un praf de sare si faina cat se cere. Se framanta aluatul, sa f
Se face un aluat bine lucrat dintr-un ou, apa, cat se ia cu o jumatate de coaja de ou, un praf de sare si faina cat se cere. Se framanta aluatul, sa fie mai mult tare; cand e gata se acopera cu un servet si se lasa sa se odihneasca vreo 10 minute. Se intinde cu sucitorul o foaie cat se poate de subtire si se lasa putin sa se usuce. Apoi se face din foaie un sul, care se taie foarte subtire. Se imprastie taitetii pe masa de aluat, sau pe un servet intins si se lasa pana se usuca bine. Taiteii bine uscati se pot pastra mai multa vreme intr-un sac de panza, la un loc uscat.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii