Se cerne 1/4 kg. de faina pe masa de aluat. Se face loc la mijloc, se pune 125 gr. de unt proaspat, muiat putin cu mana, o lingurita de zahar, un praf
Se cerne 1/4 kg. de faina pe masa de aluat. Se face loc la mijloc, se pune 125 gr. de unt proaspat, muiat putin cu mana, o lingurita de zahar, un praf de sare, si cam 2 dl. de apa. Se framanta repede, si nu prea mult, ca sa nu devina aluatul elastic. Se aduna la un loc, se acopera cu un servet, si se tine 2 ore la rece. Poate fi lasat fara grija de pe o zi pe alta. Se intrebuinteaza la tarte, fund pentru tort Saint-Honore.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii