Aluat pentru taitei

Se prepara din faina, galbenusuri si apa o coca. Se framanta bine si se intinde o foaie. Aceasta se lasa cateva minute sa se usuce, dupa care se rule

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr faina
  • 2 galbenusuri
  • apa

Mod de preparare

Se prepara din faina, galbenusuri si apa o coca. Se framanta bine si se intinde o foaie. Aceasta se lasa cateva minute sa se usuce, dupa care se ruleaza si se taie suvite lungi si subtiri care se fierb in apa clocotita cu sare timp de 10 minute. Se scurg apoi se clatesc cu apa rece si se scutura bine de apa.


Se folosesc la diferite mancaruri.

Alte retete:

Iahnie de fasole Saratele Cozonac moldovenesc

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori