Se separa galbenusurile de albusuri, Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se obtine o crema spumoasa. Se adauga faina amestecand usor. Se bat albu
Se separa galbenusurile de albusuri, Se freaca galbenusurile cu zaharul pana se obtine o crema spumoasa. Se adauga faina amestecand usor. Se bat albusurile spuma tare si se inglobeaza in crema de galbenusuri. Se presara nucile si se amesteca usor. Se pune aluatul in forma de tort bine tapetata si se coace in cuptorul cald, la foc potrivit, timp de 45 de minute.
Se poate manca simplu sau umplut cu diverse sortimente de crema. Alte retete de dulciuri:
Cozonac
Aluat frantuzesc
Placinta cu mere

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii