Capsunele in aluat sunt un desert delicios si original, care poate incheia cu brio un mic dejun sau un pranz.
Capsunele in aluat sunt un desert delicios si original, care poate incheia cu brio un mic dejun sau un pranz.
Puneti faina intr-un bol potrivit si faceti o fantanita in mijloc. Adaugati galbenusurile, uleiul vegetal, putina apa si sare. Framantati un aluat din compozitia obtinuta, apoi lasati deoparte pentru 20 minute.
Spalati capsunele si indepartati coditele. Incingeti uleiul (cam 2 degete de la fundul tigaii) pentru prajit intr-o tigaie mai adanca.
Bateti albusurile manual sau in mixer, pana obtineti o consistenta usoara si cremoasa, apoi adaugati zaharul si mai bateti pana se dizolva. Adaugati albusurile peste aluat si incorporati-le.
Luati cate o capsuna cu furculita, adanciti-le in aluat, puneti-le in uleiul incins si prajiti-le pana se rumenesc intorcandu-le o data. Scoateti capsunele si puneti-le pe un prosop de bucatarie pana se scurge surplusul de ulei.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaPregatite cu mare drag pentru o gustare delicioasa...va invit sa degustati :)
Mini-tarte cu ciuperci si branzica Miez de lapteDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii