Pentru choux de Bruxelles umplut fierbeti in clocot apa impreuna cu sarea si untul. Cand clocoteste, adaugati faina toata deodata.
Pentru choux de Bruxelles umplut fierbeti in clocot apa impreuna cu sarea si untul. Cand clocoteste, adaugati faina toata deodata, amestecand continuu cu o lingura de lemn. Luati vasul la o parte si cand constatati ca nu mai sint nici un fel cocoloase in acest aluat, lasati-l sa se raceasca. Adaugati apoi pe rind, unul cite unul, galbenusurile si la urma, cu grija sa nu se lase, albusurile batute spuma tare. Ungeti o tava cu grasime si coaceti apoi la foc potrivit choux-urile, punindu-le cu un cornet, in marime potrivita (cit niste nuci) si la distante de 2-3 cm. Cand sint aurite, scoateti-le din tava si taiati-le pe jumatate. Umpleti apoi choux-urile cu crema de lamaie, cu icre sau cu crema de nuci.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii