Coltunasi cu branza de vaci monti

Daca vrei sa pregatesti o mancare foarte sanatoasa, prepara coltunasi cu branza de vaci monti. La aceasta reteta avem nevoie de faina, tarate, fructoza, drojdie si branza.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana de faina integrala
  • 1 cana de tarate
  • 1/2 cana de apa calda
  • 1/2 plic de drojdie uscata
  • 1 praf de sare
  • 3 linguri de fructoza
  • 1 ou
  • 250 g branza de vaci

Mod de preparare

Daca vrei sa pregatesti o mancare foarte sanatoasa, prepara coltunasi cu branza de vaci monti. La aceasta reteta avem nevoie de faina, tarate, fructoza, drojdie si branza. Se face un aluat din faina, tarate, apa fierbinte in care s-au dizolvat drojdia, praful de sare si 1 lingura de fructoza. Se framanta 10 minute. Uumplutura: se amesteca branza cu oul si restul de fructoza. Se intinde o foaie de aluat, se taie patratele de dimensiunea formei, se pune patratul de aluat in forma, se pune o lingurita de umplutura, se inchide forma si se obtine un portofel care va purta denumirea de coltunas. Se fierb coltunasii 20 min.


Se servesc cu smantana, dulceata, frisca.

 

 

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori