Pentru cornurile dospite, fara ou se cerne faina intr-un vas, se face loc la mijloc, se toarna laptele, uleiul, drojdia, zaharul, sarea, romul si vanilia.
Pentru cornurile dospite, fara ou se cerne faina intr-un vas, se face loc la mijloc, se toarna laptele, uleiul, drojdia muiata mai inainte in putin lapte, zaharul, sarea, rom, vanilie. Se framanta aluatul bine, se lasa sa creasca. Se imparte in cinci bucati si fiecare bucata se intinde intr-o foaie rotunda, cat mai mare, care la randul ei se imparte in raze, in opt bucati, formand opt triunghiuri. Se pune pe fiecare putina marmelada si se ruleaza cornul, de la baza spre varf. Se lasa putin sa creasca, se ung cu ou si se coc la foc iute.
In loc de marmelada, cornurile dospite, fara ou se pot umple cu nuci sau cu mac.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii