Foi cu amoniac

Pentru foile cu amoniac se bat ouale cu zahar timp de 15 minute, apoi se adauga restul ingredientelor.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 linguri de zahar
  • 1 ou
  • 5 linguri de ulei
  • 5 linguri de lapte
  • 10 linguri de faina
  • o lingurita de amoniac stins cu lapte si
  • mirodenii.

Mod de preparare

Pentru foile cu amoniac se bat ouale cu zahar timp de 15 minute, apoi se adauga restul si se face o singura foaie. Daca doriti mai multe, dublati compozitia.


Foile cu amoniac se pot servi umplute cu orice fel de crema.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci