Foi cu amoniac

Pentru foile cu amoniac se bat ouale cu zahar timp de 15 minute, apoi se adauga restul ingredientelor.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 linguri de zahar
  • 1 ou
  • 5 linguri de ulei
  • 5 linguri de lapte
  • 10 linguri de faina
  • o lingurita de amoniac stins cu lapte si
  • mirodenii.

Mod de preparare

Pentru foile cu amoniac se bat ouale cu zahar timp de 15 minute, apoi se adauga restul si se face o singura foaie. Daca doriti mai multe, dublati compozitia.


Foile cu amoniac se pot servi umplute cu orice fel de crema.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc