Foile cu cacao se fac usor si aveti nevoie de 250 g faina, 50 g untura, 50 g zahar, o lingurita de bicarbonat.
Pentru foile cu cacao, din toate ingredientele se framanta un aluat fraged. Pentru a face patru foi,trebuie sa framantam o portie si jumatate din cantitati.Crema – se fierbe o budinca de vanilie cu 400 ml lapte, 4 linguri de zahar si 1 plic de vanilie. Rece, o amestecam cu 200 g unt frecat cu 150 g zahar pudra.
Foile cu cacao se servesc umplute cu crema.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii