Foile cu miere de albine se fac usor si aveti nevoie de 4 linguri de lapte, 3 linguri de miere, 1 ou.
Pentru foile cu miere de albine, toate ingredientele se pun intr-o cratita la Bain-Marie. Dupa ce s-a racit compozitia, se adauga bicarbonatul si faina si se fac patru foi pe dosul tavii. Crema - se pune la fiert 1 litru de lapte; cand clocoteste se adauga un pahar de gris. Se fierbe pana se face ca o mamaliguta, apoi se da la rece; separat se freaca 200 g unt cu 300 g zahar. Dupa gust, se pun vanilie, coaja de lamaie si se face o crema care se freca bine. Se umplu foile doua cate doua, iar la mijloc se pune gem de caise.
Foile cu miere de albine se servesc cu crema si cu gem de caise.
Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciGustoasa, hranitoare, simplu si rapid de facut: supa crema de dovleac. Ideala pentru serile rece de iarna, pentru o cina usoara.
Supa crema de dovleacSupa crema de ardei copt este o reteta de supa de legume absolut delicioasa si usor de preparat. Daca va plac ardeii copti...
Supa crema de ardei coptEste o reteta dietetica si gustoasa pe care o pregatesc foarte des, fiind apreciata de familie.
Supa crema de conopida cu usturoiPerfecte printre aperitivele unei mese festive aceste brioșe aperitiv cu legume și șuncă presată, gustoase și aspectuoase!
Briose aperitiv cu legume si sunca presataEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii