Foile cu miere de albine se fac usor si aveti nevoie de 4 linguri de lapte, 3 linguri de miere, 1 ou.
Pentru foile cu miere de albine, toate ingredientele se pun intr-o cratita la Bain-Marie. Dupa ce s-a racit compozitia, se adauga bicarbonatul si faina si se fac patru foi pe dosul tavii. Crema - se pune la fiert 1 litru de lapte; cand clocoteste se adauga un pahar de gris. Se fierbe pana se face ca o mamaliguta, apoi se da la rece; separat se freaca 200 g unt cu 300 g zahar. Dupa gust, se pun vanilie, coaja de lamaie si se face o crema care se freca bine. Se umplu foile doua cate doua, iar la mijloc se pune gem de caise.
Foile cu miere de albine se servesc cu crema si cu gem de caise.
Este o reteta usoara, potrivita pentru concursul Retete de vacanta
Dovlecei si vinete paneIncearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieTarta cu prune si zmeura este un desert delicios, cu aluat fraged si umplutura aromata de fructe. O reteta simpla, perfecta...
Tarta cu prune si zmeura - frageda si aromata
Comentarii