Reteta de foi cu salicale se prepara usor. Ingredientele sunt: faina, zahar, oua, ulei.
Foile cu salicale umplute cu crema se fac astfel: pentru sase foi amestecam toate ingredientele de mai sus si le punem la copt in tava tapetata cu ulei si faina.
Crema cu care umplem foile se fac asa: 1 cana de zahar se rumeneste putin si pe urma se pune jumatate cana de apa. Se lasa sa fiarba pana se topeste zaharul. Din 3 linguri de faina se face ingrosala cu o cana de lapte, se fierbe pana ii ia gustul de faina. Aromam cu 2-3 plicuri de zahar vanilat.
Alte prajituri recomandate
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO supa crema de toamna super delicioasa si sanatoasa.
Supa crema de gulii cu praz si cartofi la slow cooker Crock PotPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii