Foile pentru cremschnitt se servesc taiate fasii late, care se umplu cu gem, rahat sau mere.
Primul aluat pentru foile de cremschnitt se face din 6 linguri de apa, 2 oua, o lingurita de sare, 4 linguri de smantana, 4 linguri de ulei, 3 linguri de otet si faina cat cuprinde. Dupa aceea se face al doilea aluat, din 500 g unt sau margarina si 150 g faina. Se face un aluat din prima compozitie si se intinde o foaie, peste care se intinde cu cutitul aluatul al doilea, apoi se impatureste in trei. Operatiunea se repeta de 3 ori, dupa care se lasa la rece cel putin doua ore. Se pot face foi pe dosul tavii.
Foile pentru cremschnitt se servesc taiate fasii late, care se umplu cu gem, rahat sau mere.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii