Zaharul se freaca cu ouale, se adauga uleiul, se stinge amoniacul cu putin otet, se adauga laptele si faina atit cit sa rezulte un aluat . Se fac trei
Zaharul se freaca cu ouale, se adauga uleiul, se stinge amoniacul cu putin otet, se adauga laptele si faina atit cit sa rezulte un aluat . Se fac trei foi care se coc pe dosul tavii. Se umplu cu diverse creme.
Se servesc a doua zi deoarece foile sunt tari

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii