Se pune laptele sa fiarba intr-un vas adinc, in care se pun galustele pregatite din oua batute spuma impreuna cu grisul pus in ploaie. Cind se pun ga
Se pune laptele sa fiarba intr-un vas adinc, in care se pun galustele pregatite din oua batute spuma impreuna cu grisul pus in ploaie.
Cind se pun galustele peste lapte, acesta nu trebuie sa clocoteasca, ci numai sa stea pe plita, la foc mic.
Se fierb acoperit o jumatate de ora, impreuna cu sarea si zaharul.
Cind galustele au fiert, se parfumeaza laptele cu vanilie si se ia vasul de pe foc.
Se servesc ca desert, dupa ce s-au racit putin.
Pofta buna!
Alte retete
recomandate:
Ciulama de ciuperci cu mamaliguta ca la mama acasa
Clatite cu ciuperci
Ciuperci umplute
Poate ca sunt unii dintre voi carora nu le place dovleacul placintar altfel decat copt in cuptor. Mie imi place in orice...
Tort cu crema de branza si dovleac placintarDe cate ori pregatesc aceasta mancare, imi aminteste de mama cum o pregatea si cum toata casa este invadata de acest miros al...
Gutui cu carne de puiAceasta reteta de aluat pentru placinta poate fi folosita la orice placinta cu fructe sau umplutura de bezea sau creme...
Aluat dulce pentru placinta• puneti in mini-tocatorul de la blender vertical Breville Hand Blender pieptul de pui taiat cuburi, morcovul si cartoful...
Chiftelute de pui la cuptor si piure de mazareO reteta delicioasa cu mere care se gasesc pe tot parcursul anului nu doar primavara, deci desertul rapid si bun gata de...
Prajitura cu mere, budinca si foietajRetete usoare de Primavara!
Chec aperitiv cu urzici proaspeteMere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese
Comentarii