Pentru gogoselele cu crema se face un aluat ca pentru “Prajituri cu crema de vanilie”. Se pun fie cu ornetul, fie cu lingura, turtite de marimea unei nuci, pe tava neunsa.
Pentru gogoselele cu crema se face un aluat ca pentru “Prajituri cu crema de vanilie”. Se pun fie cu ornetul, fie cu lingura, turtite de marimea unei nuci, pe tava neunsa. Gogogselele se coc la foc iute. Se lasa sa se raceasca. Se face o crema de vanilie. Se umple un cornet si se pune cate putina crema in fiecare gogoasa, introducand varful cornetului printr-o parte. Gogosile astfel umplute cu crema se asaza pe farfurie unele peste altele, iar deasupra se toarna o glazura de ciocolata, care sa le acopere complet.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii