Pentru guguluf cu dovleac margarina o frecam cu zaharul, adaugam oul, laptele, praful de copt stins in otet, faina si framantam un aluat nelipicios.
Pentru guguluf cu dovleac margarina o frecam cu zaharul, adaugam oul, laptele, praful de copt stins in otet, faina si framantam (daca mai este nevoi adaugam faina)un aluat nelipicios.
Dovleacul dat prin razatoare se caleste pana scade zeama,se adauga zahar si esenta de rom,lasam sa se raceasca.
Intindem o foaie , presaram putin gris.
Am intins dovleacul,am preserat iar gris si am rulat.
Am asezat in tava si am uns cu 2 galbenusuri de ou.
Dam tava la cuptor pana guguluful cu dovleac se rumeneste frumos.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaSunt minunați ardeii iuți conservați în oțet, combinați cu ceapă! Sunt buni de servit cu ciorbe și nu sunt...
Salata de ardei iuti cu ceapa in otetDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii