Pentru guguluf cu dovleac margarina o frecam cu zaharul, adaugam oul, laptele, praful de copt stins in otet, faina si framantam un aluat nelipicios.
Pentru guguluf cu dovleac margarina o frecam cu zaharul, adaugam oul, laptele, praful de copt stins in otet, faina si framantam (daca mai este nevoi adaugam faina)un aluat nelipicios.
Dovleacul dat prin razatoare se caleste pana scade zeama,se adauga zahar si esenta de rom,lasam sa se raceasca.
Intindem o foaie , presaram putin gris.
Am intins dovleacul,am preserat iar gris si am rulat.
Am asezat in tava si am uns cu 2 galbenusuri de ou.
Dam tava la cuptor pana guguluful cu dovleac se rumeneste frumos.
Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriPentru ca se anunta o saptamana calduroasa, va propun sa o incepem cu o inghetata simpla si foarte buna.
Inghetata de lapteAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiO reteta delicioasa si foarte usoara. Cantitatile si legumele sunt la alegerea fiecaruia. Retete de vara.
Legume de vara la cuptorRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor Daca cu ani in urma nu prea iubeam pastele si le pregateam o data la cateva luni, acum pot sa zic ca am devenit o mare...
Paste cu sunca si sos albReteta de gem de capsuni cu menta. Gem de capsuni cu menta reteta simpla, fara conservanti. Reteta de gem de capsuni. Retete...
Gem de capsuni cu menta
Comentarii