Haiosurile le putem prepara cu gem, nuca, mere, mac sau putem face saleuri sau pateuri.
Pentru haiosuri se face primul aluat, apoi se face cel de-al doilea, din 400 g faina si 700 g grasime buna. Primul aluat se intinde pe planseta, in timp ce al doilea aluat se imparte in trei parti, dupa ochi. O parte o intindem peste primul aluat, apoi impaturim in trei si se lasa sa stea timp de 20 de minute; intindem si repetam inca de doua ori, dupa care il lasam sa stea timp de o ora. Cand se pun la copt, ungem cu ou si presaram pe deasupra mac, sare, delicat sau susan.
Haiosurile le putem prepara cu gem, nuca, mere, mac sau putem face saleuri sau pateuri.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAm tot savurat rețete de mezel preparat în casă. Am salvat rețetele, le-am listat, trebuie doar să achiziționez doar...
Pastramă din mușchiuleț de porcPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii