Pentru halva turceasca cu sirop de zahar si scortisoara se infierbanta untul topit in care se prajeste faina, amestecand mereu sa nu se arda.
Pentru halva turceasca cu sirop de zahar si scortisoara se infierbanta untul topit in care se prajeste faina, amestecand mereu sa nu se arda. Cand faina este bine rumenita, se opareste cu siropul si se amesteca mereu, lasand sa fiarba pana ce se ingroasa. Se asaza calda pe o farfurie, cu o lingura, in forma de cartofi.
Halvaua turceasca se presara cu zahar vanilat sau amestecat cu scortisoara pisata.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii