Din dragoste pentru dieta am gatit aceste delicioase inimioare. Merita incercate.
Dam fulgii de ovaz la robot pana devin faina, curatam bananele, le zdrobim cu furculita si le batem cu ouale.
Maruntim ciocolata si o topim impreuna cu untul la bain marie sau la cuptorul cu microunde (in reprize de 30 de secunde, amestecand intre 2 reprize).
Adaugam ciocolata topita, impreuna cu esentele de vanilie si de rom, peste compozitia de banane, incorporam praful de copt, apoi faina de ovaz.
Compozitia obtinuta o turnam in forme inimioare (de briose sau orice forme dorim) si le dam la cuptor la 180 grade C, pentru cca 25-30 de minute sau pana cand trec testul scobitorii.
Dupa ce sunt gata le scoatem din forme, le asezam pe o farfurie si le acoperim cat mai bine cu o punga.
Dupa minim 30 de minute le putem servi.
Pofta buna!
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise"Picnicul bucatarasilor" Cu capsuni dulci si aromate, am pregatit o prajiturica atat de minunata, curcubeu pe...
Prajitura cu capsuni, crema de vanilie si friscaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii