Pentru placinta invartita cu sirop de zahar se face o foaie de placinta. Se stropeste bine cu unt, se presara cu zahar si se face sul, dinspre partea lunga a mesei.
Pentru placinta invartita cu sirop de zahar se face o foaie de placinta. Se stropeste bine cu unt, se presara cu zahar si se face sul, dinspre partea lunga a mesei. Se unge o tava rotunda cu unt, se asaza sulul in tava, invartindu-l in forma de melc. Se da la cuptor. Se face un sirop potrivit de gros, cu putina vanilie sau apa de flori si cand placinta incepe sa se rumeneasca, se toarna deasupra o parte din sirop si se mai lasa la cuptor pana se patrunde bine aluatul cu zahar si se rumeneste. Se asaza pe o farfurie rotunda, se taie in raze, ca un tort.
Invartita se serveste fierbinte cu sirop de zahar.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii