langos ala Fredi

Se pune faina in castron, se incalzeste drojdia cu apa si se pune in castron, adaugam 2 linguri de ulei cu un deget de sare. Framantam totul si lasam

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • faina
  • apa
  • 1/2 drojdie
  • 2 linguri de ulei
  • sare

Mod de preparare

Se pune faina in castron, se incalzeste drojdia cu apa si se pune in castron, adaugam 2 linguri de ulei cu un deget de sare.

Framantam totul si lasam sa creasca 30 de minute.

Dupa ce a crescut luam o bucata din aluat si o intindem ( cat o farfurie medie ). Incingem uleiu si prajim bucata de aluat.
Se unge prajitura cu ce dorim (gem,cascaval,fineti,zahar etc.) si e gata de servire

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori