Se pune faina in castron, se incalzeste drojdia cu apa si se pune in castron, adaugam 2 linguri de ulei cu un deget de sare. Framantam totul si lasam
Se pune faina in castron, se incalzeste drojdia cu apa si se pune in castron, adaugam 2 linguri de ulei cu un deget de sare.
Framantam totul si lasam sa creasca 30 de minute.
Dupa ce a crescut luam o bucata din aluat si o intindem ( cat o farfurie medie ). Incingem uleiu si prajim bucata de aluat.
Se unge prajitura cu ce dorim (gem,cascaval,fineti,zahar etc.) si e gata de servire
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii