Se amesteca bine faina cu sarea, apa si drojdia. Se framanta bine si se lasa apoi la dospit. Dupa ce a crescut, se pune aluatul in tava de la aragaz
Se amesteca bine faina cu sarea, apa si drojdia. Se framanta bine si se lasa apoi la dospit. Dupa ce a crescut, se pune aluatul in tava de la aragaz si se mai lasa la crescut putin. Se intinde o foaie mai groasa si se stropeste pe toata suprafata. Lipia se lasa apoi la copt.
Se foloseste in loc de paine ori la shaorma. Alte retete culinare:
Aluat clatite Aluat frantuzesc Papanasi fierti
Cozonacul oparit se poate umple cu nuca, mac, rahat, stafide, mere sau branza. este foarte bun.
Cozonac oparitPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Am pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructesupa crema pentru zile reci
Supa crema de legume si linteO reteta care merge foarte bine la masa de pranz intr-o toamna tarzie si racoroasa
Ciorba de vacutaAstazi am pregatit o reteta super simpla de placinte pufoase la tigaie, cu umplutura delicioasa de telemea, branza de burduf...
Aperitiv placinte la tigaie cu telemea si branza de burdufFoarte ușor de făcut și bune oricând și oricum... Din ingredientele de mai jos mi-au ieșit 80 de saleuri.
Aperitiv saleuri cu cascavalIncanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparat
Comentarii