Pentru pateurile cu carne din aluat frantuzesc se face un aluat frantuzesc din care se intinde o foaie potrivit de subtire. Intre timp se pregateste carnea.
Pentru pateurile cu carne din aluat frantuzesc se face un aluat frantuzesc din care se intinde o foaie potrivit de subtire. Intre timp se pregateste carnea asa cum s-a aratat la placinta cu carne.
Din foaia intinsa se taie rondele cu o forma mica de tabla (cat gura unui pahar de vin). Jumatate din numarul lor se asaza pe tava in care se vor coace. Se umezesc usor cu o pensula, cu apa. La celelalte se taie mijlocul cu o forma ceva mai mica (cat gura unui paharel de tuica). Fiecare cerc exterior se asaza peste o rondela din tava, cu atentie sa se potriveasca bine marginea. Se pune la mijloc putina carne, iar deasupra se asaza rondul taiat cu forma cea mai mica. Se ung cu ou batut si se coc in cuptor bine incins.
Pateurile cu carne se servesc reci sau calde.
Retete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiSe potriveste pentru zilele senine de vara, este fara coacere, iar efortul este minim. Retete dietetice
Prajitura cu jeleu de cirese si crema de friscaO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiRetete dietetice Este o reteta foarte simpla si foarte gustoasa!
Rulouri de vinete in sos de rosii cu usturoiAm facut Pizza quatro formaggi dar aceasta placinta, are un gust senzational.
Placinta quatro formaggiO reteta gustoasa si usor de preparat
Piept de pui umplut cu ricotta si spanacIdeal de facut si o mancare delicioasa.
Sufleu de dovlecel cu legumeEste o reteta destul de usor de realizat, este gustoasa si este foarte potrivita pentru pranz sau cina.
Cartofi gratinatiPentru cina din seara asta am ales sa fac cateva tartine usurele si frumusele cu branzeturi. Daca nu ati incercat pana acum...
Tartine cu branza, nuci si pere
Comentarii