Pateuri cu ciocolata si alune

Taiem foaia de aluat in 12 dreptunghiuri - punem in mijlocul fiecarui dreptunghi cate o bucata de ciocolata - presaram alune pisate - inchidem dr

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Pateuri cu ciocolata si alune

Ingrediente

  • o ciocolata
  • 200 g alune pisate

Mod de preparare

Taiem foaia de aluat in 12 dreptunghiuri

- punem in mijlocul fiecarui dreptunghi cate o bucata de ciocolata

- presaram alune pisate

- inchidem dreptunghiurile si le punem in tava. Bagam tava la cuptorul deja incins si lasam la foc aproximativ 20 de minute, pana se rumenesc pateuril.

Se poate orna cu sirop de ciocolata!


Incercati si aceste retete de prajituri

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci