Placinta cu branza de vaci este placinta mea preferata si a familiei mele. Imi place sa o fac periodic si sa-i mai adaug cate un ingredient surpriza, ca apoi sa-i las pe cei dragi sa descopere surpriza.
Intr-un bol amestecam untura cu zaharul, dupa care adaugam faina amestecata cu praful de copt. Am adaugat si restul de ingrediente si framantam pana obtinem un aluat elastic si nelipicios. Eu am dat la rece 30 minute.
Amestecam bine toate ingredientele pentru umplutura.
Am impartit coca in 2 si am intins o foaie, care am asezat-o in tava unsa cu unt si am dat la cuptorul incalzit cca 10 minute.
Intre timp am intins si a 2 foaie (eu am taiat fasii).
Am scos tava de la cuptor am adaugat umplutura, deasupra am asezat fasiile de aluat si am uns cu oul batut.
Dam tava la cuptor pana se rumeneste frumos deasupra.
Cand s-a racit se pudreaza cu zahar.
Placinta cu branza se serveste rece, pudrata cu zahar pudra.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii