1. Iei o tava si o ungi cu unt, pui foile intregi si le ungi cu unt topit. 2. Bati ouale cu zaharul si le amesteci cu iaurtul. 3. Torni compozitia pes
1. Iei o tava si o ungi cu unt, pui foile intregi si le ungi cu unt topit.
2. Bati ouale cu zaharul si le amesteci cu iaurtul.
3. Torni compozitia peste foile din tava si le coci cam 1 ora.
4. Daca se rumeneste prea tare compozitia, o acoperi cu hartie, pentru a se coace la interior, fara sa se arda deasupra.
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii