Se amesteca apa, uleiul, sarea si faina si se freamanta bine. Separat, se freaca margarina, se amesteca cu 7 linguri faina si se framanta bine. Se in
Se amesteca apa, uleiul, sarea si faina si se freamanta bine. Separat, se freaca margarina, se amesteca cu 7 linguri faina si se framanta bine. Se intinde apoi primul aluat si peste el cel cu margarina. Se ruleaza totul si se lasa in repaus cateva minute. Se imparte apoi aluatul in doua si se intind doua foi. Intre acestea se pune umplutura de mere sau branza, se taie si se baga apoi la cuptor, la copt.
Se serveste placinta, dupa ce s-a racit.
Alte retete culinare:
Placinta cu mere
Papanasi fierti
Chec pufos
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii