Pentru placintelele simple cu visine se aleg visine frumoase, se spala si se scot samburii. Se presara zaharul si se lasa astfel o ora. Se face un aluat cu caimac.
Pentru placintelele simple cu visine se aleg visine frumoase, se spala si se scot samburii. Se presara zaharul si se lasa astfel o ora. Se face un aluat cu caimac si se intinde o foaie la fel ca pentru placintelele cu carne.
Se taie patrate de 12 — 14 cm. Se pune pe fiecare patrat o lingura de visine scurse de zeama, amestecate cu pesmet. Se intorc colturile spre mijloc, in forma de plic, apasand putin mijlocul si marginile ca sa ramana lipite. Se ung cu ou batut, se asaza pe o tava si se coc la foc iute.
Cand sunt gata placintelele cu visine se presara zahar.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii