Pentru placintelele simple cu visine se aleg visine frumoase, se spala si se scot samburii. Se presara zaharul si se lasa astfel o ora. Se face un aluat cu caimac.
Pentru placintelele simple cu visine se aleg visine frumoase, se spala si se scot samburii. Se presara zaharul si se lasa astfel o ora. Se face un aluat cu caimac si se intinde o foaie la fel ca pentru placintelele cu carne.
Se taie patrate de 12 — 14 cm. Se pune pe fiecare patrat o lingura de visine scurse de zeama, amestecate cu pesmet. Se intorc colturile spre mijloc, in forma de plic, apasand putin mijlocul si marginile ca sa ramana lipite. Se ung cu ou batut, se asaza pe o tava si se coc la foc iute.
Cand sunt gata placintelele cu visine se presara zahar.
Credeți că pokemonii mănâncă Găluște cu prune? Poate încearcă găluștele făcute de Andrei .
Galuste cu pruneMusacaua greceasca de vinete este o reteta de musaca delicioasa, cu cartofi, vinete si cascaval, preparata in stilul...
Musaca greceasca de vinetePentru lichior de bere veti avea nevoie de o sticla de bere, alcool, zahar si vanilie. Se amesteca toate ingredientele.
Lichior de bere de casaSunt iubitoare de salată de vinete și de orice gustare ce are la bază vinete. De aceea m-am încumetat să încerc și...
MutabalOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocadoAmandinele sunt prajiturile perfecte pentru iubitorii de balturi insiropate si crema de ciocolata. Prajitura este delicioasa...
Amandina insiropata cu cafeaPregatiti in prealabil prunele - spalati-le si taiati-le in jumate pentru a scoate samburii. Bateti bine ouale cu zaharul....
Prajitura cu pruneAzi vă propun o delicatesă din bucătăria franțuzească, mai ales că piețele abundă de legume și verdețuri...
Ratatouille cu puiPandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Comentarii