Framantam faina cu 25 dkg de jumari macinate, adaugam sarea dupa gust, nuca, piperul si drojdia inmuiata in putin lapte. Intindem aluatul imediat, il
Framantam faina cu 25 dkg de jumari macinate, adaugam sarea dupa gust, nuca, piperul si drojdia inmuiata in putin lapte. Intindem aluatul imediat, il crestam cu cutitul deasupra, formam pogaci, le ungem cu galbenus si le coacem imediat.
Alte mancaruri recomandate
Tocanita pui cu ciuperci
Tocanita de pui
Tocanita cu ardei
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii