Framantam faina cu 25 dkg de jumari macinate, adaugam sarea dupa gust, nuca, piperul si drojdia inmuiata in putin lapte. Intindem aluatul imediat, il
Framantam faina cu 25 dkg de jumari macinate, adaugam sarea dupa gust, nuca, piperul si drojdia inmuiata in putin lapte. Intindem aluatul imediat, il crestam cu cutitul deasupra, formam pogaci, le ungem cu galbenus si le coacem imediat.
Alte mancaruri recomandate
Tocanita pui cu ciuperci
Tocanita de pui
Tocanita cu ardei
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii