Batem spuma albusurile. Fierbem margarina cu laptele si adaugam galbenusurile amestecate cu miere. Taiem cornurile la 1 cm grosime si le inmuiem in la
Batem spuma albusurile. Fierbem margarina cu laptele si adaugam galbenusurile amestecate cu miere. Taiem cornurile la 1 cm grosime si le inmuiem in laptele cu oua, le scoatem cu grija si le punem intr-un vas uns cu margarina. Le presaram cu mac si picuram, dupa gust, miere, scortisoara si le acoperim cu restul cornurilor inmuiate. Intindem deasupra mierea amestecata cu albusurile batute spuma si coacem la foc mic.
Alte retete de prjituri recomandate
Prajitura cu visine
Bombe cu visine
Placinta cu mere
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii