Batem spuma albusurile. Fierbem margarina cu laptele si adaugam galbenusurile amestecate cu miere. Taiem cornurile la 1 cm grosime si le inmuiem in la
Batem spuma albusurile. Fierbem margarina cu laptele si adaugam galbenusurile amestecate cu miere. Taiem cornurile la 1 cm grosime si le inmuiem in laptele cu oua, le scoatem cu grija si le punem intr-un vas uns cu margarina. Le presaram cu mac si picuram, dupa gust, miere, scortisoara si le acoperim cu restul cornurilor inmuiate. Intindem deasupra mierea amestecata cu albusurile batute spuma si coacem la foc mic.
Alte retete de prjituri recomandate
Prajitura cu visine
Bombe cu visine
Placinta cu mere
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherrySosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantanaAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseAm pregatit pentru weekend acest desert aromat si delicios care efectiv se topeste in gura.
Desert rulada cu crema de ricotta si ciocolataPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii