Rulada de cascaval cu lapte este un aperitiv simplu si delicios. Se serveste calda cu smantana. Se pune totul la fiert si, cand clocoteste adaugam o cana de faina.
Rulada de cascaval cu lapte este un aperitiv simplu si delicios. Se pune totul la fiert si, cand clocoteste, dam deoparte si adaugam o cana de faina, amestecam bine, apoi o lasam la racit, dupa care adaugam cinci oua, pe rand, si amestecam bine. Se coace in tava unsa bine cu ulei si tapetata cu faina, iar cand este coapta, o ungem cu unt, apoi presaram 300 g cascaval ras pe razatoare. Se ruleaza bine si se mai da la cuptor timp de 10-15 minute.
Rulada cu cascaval se serveste calda, cu smantana.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii