Aceasta reteta este foarte buna. Pentru alt fel de saratele va trebuie 150 g faina, 150 g cartofi fierti, 1 pachet praf de copt. Se cerne pe masa de aluat faina.
Aceasta reteta este foarte buna. Pentru alt fel de saratele va trebuie 150 g faina, 150 g cartofi fierti, 1 pachet praf de copt. Se cerne pe masa de aluat faina, se face loc la mijloc, se pun cartofii fierti si dati prin masina, sarea, praful de copt si putin lapte sau apa, cat se cere la framantat pentru ca aluatul sa iasa potrivit de tare. Se taie fasii si se coace la foc potrivit.
Se serveste langa bautura.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii