Aceasta reteta de saratele este foarte buna si usor de pregatit. Pentru a prepara saratele, avem nevoie de cateva ingrediente la indemana.
Aceasta reteta de saratele este foarte buna si usor de pregatit. Pentru a prepara saratele, avem nevoie de cateva ingrediente la indemana. Pentru saratele se face un aluat din unt proaspat, faina, cartofi fierti trecuti prin masina de carne si sare. Se framanta un aluat potrivit de tare, se intinde o foaie groasa de 1/2 cm, se unge cu ou, se taie fasii de 2 cm latime si 12 cm lungime, se presara deasupra, dupa gust, chimen, mac sau susan si sare grunzoasa, se asaza unele langa altele pe tava presarata cu faina. Saratelele se coc la foc potrivit.
Se servesc cu bere.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii