Pentru strudelul cu branza de vaca se intinde o foaie de placinta. Se lasa cateva minute sa se zbiceasca. Se freaca branza de vaca cu untul, se pun ouale, laptele.
Pentru strudelul cu branza de vaca se intinde o foaie de placinta. Se lasa cateva minute sa se zbiceasca. Se freaca branza de vaca cu untul, se pun ouale, laptele, faina, zaharul, cateva stafide fara samburi, alese si spalate si un praf de sare. Se amesteca totul bine si se pune cu lingura pe foaia bine unsa cu unt. Se intinde cu cutitul, astfel incat stratul sa fie de grosime egala. Se intorc pe masa partile care atarna in jos, ridicandu-le cu marginea fetei de masa si se stropesc cu unt. Se face un sul, cu ajutorul fetei de masa, care se ridica dinspre partea lunga a mesei. Se taie sulul in bucati de lungimea tavii, astfel incat sa incapa doua sau trei bucati in tava. Se unge tava cu unt, se asaza placinta, se stropeste deasupra cu unt si se coace la foc potrivit. Cand este gata, se taie bucati, se asaza pe o farfurie, se presara zahar si se serveste calda.
Strudelul cu branza de vaca se poate servi cu smantana.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligam-am inspirat de la Oanapl: https://www.bucataras.ro/retete/ciorba-de-cartofi-81779.html cu exceptia faptului ca eu...
Ciorba de post cu cartofi noiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii