Strudelul cu dovleac si scortisoara este un desert delicios ce poate fi servit si la mic dejun sau ca si gustare. Dovleacul dat prin razatoare il calim cu putin unt si zahar.
Strudelul cu dovleac si scortisoara este un desert delicios ce poate fi servit si la mic dejun sau ca si gustare. Dovleacul dat prin razatoare il calim cu putin unt si zahar, oprim focul si adaugam scortisoara si grisul, lasam la racit.
Amestecam drojdia cu putina apa calduta,1 lingurita zahar si un praf de sare. Amestecam faina,facem o gaura in mijloc si adaugam restul de ingredinte,drojdia si framantam un aluat elastic si nelipicios(daca este nevoie aduagam apa calduta)acoperim si lasam intr-un loc calduros pana isi dubleaza volumul (eu am lasat pana am luat puiutii de gradi)
Intindem o foaie taiem patratele adaugam umplutura in mijloc,rulam(eu am apasat putin la capete). Strudelele cu dovleac si scortisoara asezam in tava le crestam putin si dam la cuptor pana se rumenesc frumos

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii