Pentru strudelul cu gris se intinde o foaie de placinta. Separat se fierbe grisul in apa. Se indulceste dupa dorinta cu zahar sau cu miere. Se pune un praf de sare si vanilie.
Pentru strudelul cu gris se intinde o foaie de placinta. Separat se fierbe grisul in apa. Se indulceste dupa dorinta cu zahar sau cu miere. Se pune un praf de sare si vanilie. Se da grisul la o parte, amestecand din cand in cand pana se racoreste, astfel incat pasta sa ramana mai moale, ca o crema. Se stropeste foaia de strudel cu o lingura de unt, se intinde grisul si se ruleaza. Se unge o tava cu ulei. Se asaza strudelul si se coace la foc potrivit.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii