Se face o coca moale adaugand un paharel de apa. Se lasa 1 ora. Se intinde foaie, se unge cu untul amestecat cu putina faina, se impatureste. Se umpl
Se face o coca moale adaugand un paharel de apa.
Se lasa 1 ora.
Se intinde foaie, se unge cu untul amestecat cu putina faina, se impatureste.
Se umplu foile cu fructe calite in prealabil cu zahar.
Se ruleaza, se taie bucati, se ung cu unt, se coc.
Cand capata culoarea aramie, se stropesc cu zeama de la fructe.
Se servesc pudrate cu zahar pudra.
Reteta Strudel de fructe a fost propusa de Monica
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii