Pentru strudelul cu visine se intinde foaia de placinta. Se scot samburii de la 1 kg de visine spalate si se lasa sa stea o ora cu zaharul pisat.
Pentru strudelul cu visine se intinde foaia de placinta. Se scot samburii de la 1 kg de visine spalate si se lasa sa stea o ora cu zaharul pisat (daca este tos, trebuie sa fie foarte fin cernut). Se scurge bine de zeama pe care au lasat-o, se imprastie egal pe foaia de placinta stropita cu unt si presarata cu pesmet fin si se continua apoi ca la strudelul cu branza. Strudelul cu visine se coace la foc mic circa o ora.
Strudelul se serveste pudrat cu zahar.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii