Pentru taiteii de casa simpli se framanta un aluat, care se lasa invelit in nylon sa stea timp de o jumatate de ora, apoi se intinde cu sucitorul o foaie subtire.
Pentru taiteii de casa simpli se framanta un aluat, care se lasa invelit in nylon sa stea timp de o jumatate de ora, apoi se intinde cu sucitorul o foaie subtire, o lasam sa stea la zvantat timp de douazeci de minute, apoi o taiem fasii lungi si, cu un cutit bine ascutit, le taiem foarte subtiri - pentru supa sau lapte – pentru garnituri. Daca se foloseste masina, este mai bine deoarece taiteii sunt uniformi.
Taiteii de casa simpli se pot servi la supa, lapte, pentru garnituri.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii