Pentru taiteii de casa traditionali se framanta bine un aluat omogen, intindem cu sucitorul foi subtiri, lasam foile timp de o ora la zvantat, apoi taiem fasii late.
Pentru taiteii de casa traditionali se framanta bine un aluat omogen, intindem cu sucitorul foi subtiri, lasam foile timp de o ora la zvantat, apoi taiem fasii late de patru pana la sase centimetri, pe care le dam prin masina de taitei. Pe o planseta presaram faina si punem taiteii la uscat. Dupa ce s-au uscat, ii scuturam de faina si ii pastram in saculet de panza.
Taiteii de casa traditionali se pot servi la supa, garnituri, etc.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligam-am inspirat de la Oanapl: https://www.bucataras.ro/retete/ciorba-de-cartofi-81779.html cu exceptia faptului ca eu...
Ciorba de post cu cartofi noiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii