Pentru aceasta tarta cu fructe crude se face un aluat, din faina, unt, zahar si trei galbenusuri sau un ou intreg si un galbenus.
Pentru aceasta tarta cu fructe crude se face un aluat, din faina, unt, zahar si trei galbenusuri sau un ou intreg si un galbenus. Se fac tartele cu fructe crude, sau se pune foaia de aluat intr-o tava dreptunghiulara. Aluatul se asaza foarte subtire in forma, deoarece se mai ingroasa la copt. Se coace la cuptor la foc potrivit. Cand prajitura este gata, se umple cu fructe.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii